Ciasta:
serowe i serniki;
owocowe – drożdżowe, ucierane i kruche;
kilka rodzajów szarlotek
na cieście kruchym –z jabłkami, morelami, wiśniami;
kajmakowe – z kajmakiem własnej produkcji;
makowe, makowce zawijane;
pierniki, cwibaki, babki; orzechowe
i bakaliowe  oraz  mnóstwo innych,
kruchych, drożdżowych,
i na cieście francuskim

Ciastka
kilka rodzajów kremówek,
wuzetki, szarlotki, rzymskie,
torciki hiszpańskie, sokoły,
ptysie, Asy, Napoleony,
jabłka i gruszki w cieście,
babeczki – w wielu smakach
i w różnych wielkościach;
pączki z różą, drożdżówki
z różnymi ingrediencjami,
w sezonie - bułeczki z jagodami;
ciastka francuskie, paszteciki.
Ciasteczka
z ciasta kruchego;
z cukrem i nadziewane,
pierniczki; makaroniki,
owsiane i wiele innych,
Rogaliki nadziewane,
bułeczki drożdżowe
na słono, diablotki.